Vilka av våra tjänster är du intresserad av?

Vi erbjuder ett mycket stort och brett utbud av tjänster. De nedan är bara några få exempel.

 

img

Trädfällning

Vi fäller träd i alla tänkbara olika storlekar och skick, allt från ruttna sådana som riskerar att falla och orsaka skador till fullt friska träd som behöver fällas av estetiska skäl. Vi vet precis vad som krävs för att fälla träd på ett säkert sätt där varken våra trädfällare, andra personer, eller byggnader riskerar att komma till skada. Det gör vi bland annat genom att fälla stora träd sektionsvis samt spärra av området kring trädet om det är så att det handlar om en plats där det rör sig mycket människor.

img

Bortforsling

Självklart blir det kvar rester av ett träd efter att man har fällt det. Vill du att vi hjälper dig med bortforsling av dessa? Inga problem, det hjälper vi dig gärna med. Bortforsling av resterna är dock inte det enda alternativet, utan vi kan även göra ved av de om du istället föredrar det.

img

Stubbfräsning

När ett träd fälls lämnar det en stubbe efter sig. Stubbar brukar inte vara någon särskilt vacker syn vilket är anledningen till att många gärna vill att vi också hjälper dem med att ta bort dessa. Det kan också handla om att exempelvis ett grönområde ska användas i ett visst syfte, till exempel som en fotbollsplan, och då kan man förstås inte ha stubbar som står i vägen. Oavsett skälet till att du vill bli av med din stubbe kan vi hjälpa dig med det genom att göra en så kallad stubbfräsning. När vi är klara kommer det inte att finnas kvar några spår av stubben.

img

Flytthjälp

Ska du snart flytta? Behöver du hjälp med flytten? Inga problem, även flytthjälp är en tjänst som vi erbjuder. Det är upp till dig hur mycket hjälp med din flytt du vill ha av oss. Ett alternativ är att vi bara hjälper dig med delar av den, till exempel med att endast bära ut dina flyttlådor till vår flyttbil och transportera de till den nya bostaden. Ett annat är att vi hjälper dig med allting, inklusive nedpackning av dina saker, uppackning av de när vi transporterat de till din nya bostad, samt en noggran flyttstädning av din gamla bostad.