21 Multiservice AB

Välkommen till 21 Multiservice AB, ett företag som du kan vända dig till av flera olika anledningar. En möjlig sådan är att du behöver hjälp med trädfällning, något vi mer än gärna hjälper dig med. Vi kan dessutom inte bara hjälpa dig med att fälla själva trädet, utan även med att göra ved av det efter att vi fällt det. Om du inte är i behov av ved kan vi istället hjälpa dig med att transportera bort resterna av det.

Vill du att vi tar bort trädets stubbe efter att vi fällt det? Också det kan vi göra, detta med hjälp av stubbfräsning.

Är det bara delar av trädet som behöver kapas, till exempel vissa grenar eller delar som har ruttnat? Då är även beskärning en tjänst vi erbjuder. Som du ser kan vi hjälpa dig med allt som har med ditt eller dina träd att göra!

Vår övriga service

Trädfällning och andra tjänster relaterade till träd är långt ifrån det enda vi på 21 Multiservice AB erbjuder. Några av våra övriga tjänster inkluderar flytthjälp, städhjälp, målning, golvslipning, snöskottning, och snickeritjänster. Vilken tjänst du än är intresserad av är det bara att ta kontakt med oss så kommer vi se till att ge dig den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt!

Vår personal

Oavsett om det handlar om våra trädfällare, våra lokalvårdare, våra målare, våra snickare, eller vem i vår personal som helst för den delen, kan du känna dig trygg i det faktum att vi som arbetar här på 21 Multiservice AB är ett mycket kompetent gäng. Det betyder att du alltid kan förvänta dig service av högsta tänkbara standard från oss. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!